Om kørelæreren

Jep... det er giraffen 🙂 I egen høje person. Jeg er uddannet som kørerlærer til kategori B, almindelig bil i 1996. Jeg blev uddannet på Stjernqvists trafikskole i københavn. Det betyder at jeg har 22 års erfaring i kørelærerfaget.

​Jeg startede derefter som kørerlærer på Nørrebro trafikskole. var der ca et år, hvorefter jeg kom ind på Svanemøllens kaserne som kørelærer. Her læste jeg videre til storvogns kørerlærer. Det var i 1998. Her var jeg i fem år.

​Jeg søgte en stilling som kørerlærer i Slagelse. På det der dengang hed AMU syd og vestsjælland. Det hedder nu Selandia center for erhvervsrettet uddannelse. Jeg tog en pædagogisk uddannelse i 2009-10. Det var på proffessionshøjskolen Metropol. Denne uddannelse har betydet at den tilgang til indlæring jeg har, har ændret sig meget. Det får du selvfølgelig glæde af når vi er på vejen eller i klassen.​

I min fritid er jeg formand for Holbæk budoskole. Jeg træner også derinde for at holde mig bare lidt i form 🙂

Jeg er gift med Dorit og har to dejlige unger på 22 og 27 år. Til teori vil det dog være sjældent at i ser dem pga. arbejde.

På køreskolen render der også tre tossede dyr omkring. De er ganske harmløse. Marley til venstre og Missi til højre og Misser i midten. Men lov mig nu ikke at falde over hunden !!​​

  • Kørekort skal tages der hvor du kan føle dig tryg
  • Jeg har 24 års erfaring som kørelærer
  • Teori foregår på Holbæk station
  • Mine priser er billigere end hos andre trafikskoler

  • Følg mig på Facebook