Jeg har idag talt med ikke mindre end 7 forskellige forældre. Alle ville bede om en teori eller køreprøve til deres unge. Det forstår jeg så sandelig godt. Og lige netop derfor er denne side lavet.

Som det ser ud lige pt. er der rigtigt store problemer. Politiet skal afgive området pr. 1/10 til færdselsstyrelsen. Og derfor har de beordret deres sagkyndige, der skal med over til færdselsstyrelsen på enten ferie eller afspadsering for optjent overarbejde. Og det er jo ikke ligefrem det vi havde i tankerne.
​Samtidigt har en del sagkyndige takket nej til at komme med over til færdselsstyrelsen. Dettte pga. bl.a. pensionsforhold.

Jeg skal IKKE gøre mig til talsmand for hverken det ene eller det andet. Men det påvirker altså min forretning i stor stil.

Vi prøver derfor at prioritere vores elever

1. Dem der er klar til en teoriprøve. Man har kørt det der foreskrives, afleveret de papirer der er nødvendige  (lægeattest, evt. samtykkkeerklæring, førstehjælp samt pasfoto). Disse står selvfølgelig i første række til en teoriprøve
  2. Dem der har bestået en teoriprøve og som er klar til praktisk prøve. Er du ikke helt klar, så snak med din kørerlærer herom.
  3. Dem som er på vej til enten teoriprøve eller praktisk prøve. Du er selv nødt til at komme ind på banen idet vi har så travlt at det er langt nemmerere at du gir lyd frem for at vi skal finde ud af hvor langt du er
  4. Af og til kommer der et opkald fra en elev fra en anden køreskole, der "lige mangler en køreprøve"... de kommer sidst i køen. Vi forbeholder prøver til vores egne elever...
  • Kørekort skal tages der hvor du kan føle dig tryg
  • Jeg har 25 års erfaring som kørelærer