Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er din kørelærer?

Velkommen til siden – jeps, til højre ser du ”giraffen” i egen høje person 🙂

Da jeg lægger stor vægt på at drive min køreskole på en personlig måde– teoriundervisningen foregår f.eks. efter mine egne retningslinjer– vil jeg selvfølgelig også gerne præsentere, hvem jeg er, så du kan se, hvem du skal bruge de mange timer bag rettet sammen med.

Min uddannelse og baggrund

Udover at være uddannet kørelærer har jeg taget en pædagogisk uddannelse i 2009-2010 på Professionshøjskolen Metropol. Denne uddannelse har betydet, at min faglige tilgang til undervisningen har ændret og udviklet sig meget. Og det får du selvfølgelig stor glæde af, når vi kører rundt på vejene eller sidder i klassen til teoriundervisning.

Sådan blev jeg kørelærer

Jeg blev uddannet som kørelærer til kategori B (almindelig personbil) i 1996. Jeg tog uddannelsen på Stjernqvist Trafikskole i København. Det vil sige, at jeg har mere end 25 års erfaring i kørelærerfaget.

​Jeg startede derefter som kørelærer på Nørrebro Trafikskole. Der var jeg i cirka et år, hvorefter jeg kom ind på Svanemøllens Kaserne som kørelærer. Her læste jeg videre til storvognskørelærer, og jeg kan derfor også kan uddanne trafikanter i det store kørekort. Det var tilbage i 1998 – og jeg var ansat der i fem år.

Jeg havde derefter en stilling som kørelærer i Slagelse på dét, der dengang hed AMU Syd- og Vestsjælland. Det hedder nu Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse.

I sidste ende åbnede jeg min egen køreskole – det gjorde jeg i 2009, da min ældste søn skulle til at begynde på sit kørekort. Alt dette kan du læse mere om her.

Jeg har to dejlige unger på 25 og 30 år.  Jeg bor i Ugerløse, deraf navnet på køreskolen. 

Al undervisning foregår i dag i Holbæk eller Kalundborg.

Manøvrebane og glatbane foregår i Sorø på et køreteknisk anlæg.

Køreskolen har i dag 4 engagerede kørelærere, ​​som alle står til rådighed for dig. 

 

​Ring til mig og hør mere

Hvis du kunne tænke dig at tage dit kørekort på en skole, der er både personlig og professionel, så er Ugerløse Køreskole det rigtige sted for dig. Som kørelærer sætter jeg altid eleven i centrum, og det vil du få stor glæde af.

Teoriundervisningen foregår i Holbæk eller Kalundborg, og derfor har jeg rigtig mange elever fra de omkringliggende byer, såsom Roskilde og Odsherred. 

Har du spørgsmål til praktiske ting som opstart, tilmelding eller priser, er du altid velkommen til at kontakte mig. Fang mig enten på telefon 50 46 77 21 eller e-mail: jan@torbin.dk 

  • Kørekort skal tages der hvor du kan føle dig tryg
  • Jeg har 27 års erfaring som kørelærer
  • Teori foregår på;
    ​- Holbæk station, 1. sal
    ​- Kordilgade 46 i Kalundborg
  • Mine priser er billigere end hos andre trafikskoler

  • Følg mig på Facebook