Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ugerløse Køreskole er ingen almindelig trafikskole

Ugerløse Køreskole blev startet i 2009, da min ældste knægt skulle tage sit kørekort. Så måtte far jo selv træde til. Knægten samlede et hold på i alt 5 gutter. Jeg fik bilen godkendt og gik i gang. Siden da er der sket meget.

Jeg driver stadigvæk trafikskole, men nu med en lidt anden vinkel end mange andre køreskoler. Jeg mener, at der skal gives undervisning i topklasse, når mine elever sætter sig i min bil – intet mindre.

Det kan du forvente af min undervisning

Jeg har en stærk holdning til, hvordan en køretime skal foregå: Du skal gå hjem med en følelse af, at du er lidt bedre, end da du kom. Det lyder enkelt, men det er det bestemt ikke. 

Jeg tilrettelægger min undervisning efter dine køreevner. Det nytter nemlig ikke at køre efter et fast skema, hvor den enkelte elevs evner og behov ikke er i centrum. Alle elever er forskellige – og derfor er nøgleordet på min køreskole, at eleven er i centrum.

Men det betyder også, at jeg kræver noget den anden vej: Du skal møde op til teori- og køretimer frisk som en havørn. Er man ikke motiveret til indlæring – så lærer man ikke noget.

Praktiske informationer om min trafikskole

Jeg har kontor i Ugerløse, men afdelinger i både Holbæk og Kalundborg, hvor teoriundervisningen foregår. Her har jeg derfor også mange elever, der kommer fra omkringliggende byer som Roskilde og Odsherred.

Rådet for Sikker Trafik har lavet denne hjemmeside med gode råd i forhold til at vælge køreskole. Inden du beslutter dig for, hvilken køreskole du vælger, beder jeg dig om at besøge denne side. Der er masser af god information.

Medlem af Dansk Kørelærer-Union

Køreskolen er selvfølgelig medlem af Dansk Kørelærer-Union. En oldgammel organisation, der er din garanti for, at det hele går rigtigt for sig. Uanset om du vælger min eller en anden trafikskole, så er DKU-logoet din garanti for dygtige kørelærere.​

​Kontakt mig for yderligere informationer

Her på hjemmesiden kan du læse mere om både priser, de forskellige typer kørekort, forløb, m.v. Ligger du alligevel inde med spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i mig.

Jeg kan kontaktes både på telefon 50 304 303 eller på e-mail: jan@torbin.dk.

  • Kørekort skal tages der hvor du kan føle dig tryg
  • Jeg har 27 års erfaring som kørelærer
  • Teori foregår på;
    ​- Holbæk station, 1. sal
    ​- Kordilgade 46 i Kalundborg
  • Mine priser er billigere end hos andre trafikskoler

  • Følg mig på Facebook