Førstehjælp til kørekort er nødvendigt

​Har du husket at tage et førstehjælpskursus, så du kan gennemføre din teori- og køreprøve?

​Hvis ikke, så bør du gøre det snarest muligt. Her hos Ugerløse køreskole afholdes ikke førstehjælp til kørekort, så det skal du tage uden for køreskolen. Jeg tager imod alle kunder fra Roskilde, Holbæk, Odsherred og resten af Sjælland, som har et kursus i førstehjælp til kørekort.

Jeg tilbyder ikke førstehjælp til kørekort her på køreskolen, da det er vigtigt at det bliver udført af professionelle. Dog har jeg et samarbejde med Tony, som kommer på køreskolen efter behov. Du kan se i online booking under ”førstehjælp”, hvornår han kommer. Hvis ikke du kan tage kortet en af disse dage, så kan du gøre det hos f.eks. Røde Kors.

Hvor længe gælder førstehjælp til kørekort?

Prisen på et førstehjælpskursus hos Tony er 600 kr. inkl. moms. Dette afregnes direkte på dagen, hvorfor du ikke skal betale, når du booker tid. Et kursus i førstehjælp til kørekort har en gyldighed på to år. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du ikke må yde førstehjælp, selvom beviset ikke længere er gyldigt.

Det anbefales dog, at du tager et repetitionskursus, så du altid er klædt godt på til at udøve førstehjælp, hvis du kommer ud for en alvorlig situation. 

Hos mig er det ikke muligt at få et kørekort, hvis ikke du har et gyldigt kursus i førstehjælp. Jeg overholder nemlig altid alle gældende regler på området.

Kontakt mig for flere informationer

Har du brug for flere informationer om førstehjælp til kørekort eller andet, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme.

Jeg kan kontaktes på telefon: 50 46 77 21 eller på mail: jan@torbin.dk eller jan@ugerløse-køreskole.dk, så vender jeg straks tilbage.​

  • Kørekort skal tages der hvor du kan føle dig tryg
  • Jeg har 24 års erfaring som kørelærer
  • Teori foregår på Holbæk station
  • Mine priser er billigere end hos andre trafikskoler

  • Følg mig på Facebook