Om køreskolen​

Ugerløse køreskole er startet i 2009. Her skulle min ældste knægt have et kørekort. Så måtte far jo træde til. Knægten samlede et hold på ialt 5 gutter. Jeg fik bilen godkendt og gik i gang. Siden da er der sket meget. .

Jeg kører stadigvæk køreskole. Men nu med en lidt anden vinkel end mange andre køreskoler. Jeg mener at det skal være undervisning i topklasse der skal gives når mine elever sætter sig i min bil. Intet mindre.

Derfor har jeg en holdning til hvordan en køretime skal foregå: Du skal gå hjem med forståelsen for at du er lidt bedre end da du kom. Det lyder enkelt men det er det bestemt ikke. Dine evner rent køremæssigt skal jeg lægge min undervisning efter. Det nytter ikke noget at køre efter et fast skema hvor den enkelte ikke er i centrum. Og centrum er faktisk nøgleordet. Med eleven i centrum når vi længst.

Men det betyder også at jeg rent faktisk kræver noget den anden vej... Du skal møde op til teori og køretimer frisk som en havørn 🙂 Er man ikke motiveret til indlæring.... så lærer man ikke noget.

På adresserne kan du se hvor vi bor. Både afdelingen i Ugerløse og afdelingen i Holbæk. Det er også der teorien foregår.

Rådet for sikker trafik har lavet denne hjemmeside. Inden du beslutter dig hvilken køreskole du skal vælge, beder jeg dig om at besøge denne side. Masser af god information.

Køreskolen er selvfølgelig medlem af Dansk kørerlærer union. En oldgammel organisation for at det går rigtigt for sig. Der er også ankenævn og garantifond der...​

Uanset om du vælger min køreskole eller en anden køreskole, så er DKU logoet din garanti for dygtige kørerlærere.​

dansk-korelarer-union-stor-trans-150x150

• Kørekort skal tages der hvor du kan føle dig tryg